TC's Vårresa

Member activity
Jonkoping
  18 maj 2023 09:00 - 20 maj 2023 18:00

Årets vårresta går till Jönköping, där vi bokat rum på Hotel Savoy.

 

Om fler vill anmäla sig kontakta Rolf på 0706393600, så ringer han Hotellet och kollar tillgången på rum. Anmälan görs senast 5 april, då Hotellet behöver ha besked.

 

I år åker vi till Jönköping och bor på Hotell Savoy i centrala stan. Vi har bokade platser i standard dubbelrum, med tillgång till hotellets relaxavdelning, frukost finns också på hotellet.

Hotellets restaurang ligger i samma byggnad som vi har rum, mat serveras fram till 21.30, baren är öppen till kl 02.00. Parkeringshus finns ca 150m från hotellet,, det går bra att köpa biljetter på hotellet vid incheckning, 120:-/dygn

Restaurangmeny hittar du här: https://ligula.se/la-gare-by-sofiehof/la-gare-by-sofiehof-a-la-carte/

 

Vi kör från HD Trollhättan på torsdagen och siktar på att ta oss till Jönköping i lagom tempo via lite mindre vägar. Stopp för fika och lunch kommer garanterat att dyka upp. Väl framme räknar vi med att äta gemensam middag på kvällen, och umgås tillsammans.

Fredagen kommer vi att planera en dagstur i omgivningarna för de som vill åka med. Annars bor vi centralt i stan, så utbudet för att turista eller shoppa borde var helt ok det med. På kvällen gör vi likadant som föregående kväll, äter middag tillsammans och umgås.

Lördag beger vi oss hemåt, och räknar med att åka i lagom fart på trevlig vägar, inkludera fika och lunch och komma hem framåt eftermiddagen. 

 

Vill du åka med så anmäler du dig senast 5 april, knappen sitter längst upp på denna sida.

I enlighet med vår resepolicy (finns under menyn ”om oss”) betalar klubben i år boende och frukost för de medlemmar som anmält sig och uppfyller villkoren för att få ta del av klubbens medel.

Anmälda deltagare som skall betala sina kostnader själva betalar in totalt 1100 kr, till klubbens bankgiro, 170-1424 senast den 1/5. Ange ditt namn och ”vårresa”.

AVBOKNING.

Du som är anmäld har möjlighet att avboka din resa utan kostnad fram till den 31/4. Kontakta Rolf, Tomas, eller Benny. Vill du avboka efter detta datum får du betala föreningens kostnad för rum och frukost själv, 1100 Kr.

Välkomna!!

 

 

Tillgängliga platser
1
Antal platser
26

 

Alla datum


  • Från 18 maj 2023 09:00 till 20 maj 2023 18:00

 

Tomas WTomas W (2)
Erik BuheltErik Buhelt (1)
rolf sörqvistrolf sörqvist (2)
Thomas (1)
Peter Lissborg (2)
LISELOTTE ANDERSSON (2)
Glenn BerglundGlenn Berglund (1)
Jan JohanssonJan Johansson (1)
Jörgen Andersson (2)
Lotta Lindström Lotta Lindström (2)
Anita Olausson (1)
Hans Andersson Hans Andersson (2)
Annelie Melin (2)
Elisabeth HjertellElisabeth Hjertell (1)
Tomas KarlssonTomas Karlsson (2)
Christer HChrister H (1)